tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post198000944645443332..comments2024-03-17T13:33:17.644+01:00Comments on ZORINI RECEPTI: Karfiol preliven i zapečen u rerniZorica Stajićhttp://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-3698302115191778672016-10-25T16:05:11.782+02:002016-10-25T16:05:11.782+02:00Hvala draga na komentaru... u pravu si tako kako t...Hvala draga na komentaru... u pravu si tako kako ti spremaš je zdravija varijanta... ja iskreno nisam ljubitelj nažalost ni karfiola ni brokolija ali moram s'vremena na vreme i to uvrstiti u svoju kuhinju...Zorica Stajićhttps://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-76465594913712526102016-10-24T19:31:39.392+02:002016-10-24T19:31:39.392+02:00Baš sam u nedjelju pekla u roli karfiol i brokulu,...Baš sam u nedjelju pekla u roli karfiol i brokulu, ali više ih ne zalijevam nego samo malo pokapam s maslinovim uljem, začinima i parmezanom. Tako da bude što manje kalorično. Inače, ovako pripremljen isto jako, jako volim.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.com