tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post2117406337172010279..comments2024-03-17T13:33:17.644+01:00Comments on ZORINI RECEPTI: Baklava bez koraZorica Stajićhttp://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-48401341717402619642014-01-12T10:02:09.111+01:002014-01-12T10:02:09.111+01:00Ovo je jedini ispravan recept za baklavu bez kora ...Ovo je jedini ispravan recept za baklavu bez kora koji sam pronasla na internetu. Ja je pravim vec nesto vise od 40 godina, a mozda i vise.Jedina razlika je u tome sto ja sve sastojke mesam zajedno i umesto 12 kasika sve stavljam po 24 kasike, sem griza. Dodajem i oko 150-200 grama suvog grozdja, vanilin secer i obavezno narendam koricu limuna. Evo, danas je pravim jer su mi sin i unuk trazili. Recept je savrsen i ne mozete pogresiti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-47979644291371969872011-11-06T01:15:21.801+01:002011-11-06T01:15:21.801+01:00Odlična baklava, pravim slično sa makom :)Odlična baklava, pravim slično sa makom :)Aleksandra https://www.blogger.com/profile/11876435393799717165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-16447187520442471832011-11-04T14:49:01.414+01:002011-11-04T14:49:01.414+01:00Bas sam resila da napravim pravu baklavu i sada jo...Bas sam resila da napravim pravu baklavu i sada jos vidim i ovaj nacin, odlican ti je ovo nacin za na brzinu. Svidja mi se taj serbetasti ukus agde! OdlicnoNale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-5229706738578442752011-11-02T02:02:26.955+01:002011-11-02T02:02:26.955+01:00Genijalno!!! Ja sam si bas neki dan napravila bakl...Genijalno!!! Ja sam si bas neki dan napravila baklav(ic)u u mini tepsiji, samo da me zelja mine (i pokvarila dijetu).Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-18523437787028284632011-11-01T19:58:03.989+01:002011-11-01T19:58:03.989+01:00Super mi je ova baklava i ovakav recept uvijek dob...Super mi je ova baklava i ovakav recept uvijek dobro dođe. Sirup mi se posebno sviđa, a baklava odlično izgleda !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-11754499817925597352011-11-01T14:52:40.466+01:002011-11-01T14:52:40.466+01:00Kraljevcanka odlican recept odusevljena sam. Zoro ...Kraljevcanka odlican recept odusevljena sam. Zoro samo nastavi dalje:)<br /><br />Pozdrav od Kralejvcanje iz SvajcareskeMarijana chhttp://www.kutlacomposvetu.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-73386335007704293962011-11-01T11:51:43.902+01:002011-11-01T11:51:43.902+01:00Ma super recept.Morat ću ga sama sprobat što prije...Ma super recept.Morat ću ga sama sprobat što prije!gordanahttp://gogajosipa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-33492127243641868362011-11-01T09:25:31.951+01:002011-11-01T09:25:31.951+01:00ovo je spas za mene, budući da jako volim baklave ...ovo je spas za mene, budući da jako volim baklave a nikad nisam zadovoljna s korama,. budući da kupujem gotove!! i još preljev od karamela!!!Tamarahttps://www.blogger.com/profile/08818237585491202736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-81199251495358732562011-11-01T08:46:25.788+01:002011-11-01T08:46:25.788+01:00Super recept, beležim!Super recept, beležim!Marijanahttps://www.blogger.com/profile/05513392657589032965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-45177611443715922952011-10-31T23:27:41.583+01:002011-10-31T23:27:41.583+01:00E bas ti hvala Zoro ,ovako nesto uvek dobro dodje ...E bas ti hvala Zoro ,ovako nesto uvek dobro dodje kad se treba spasavati a kora nema;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-11562372282401057332011-10-31T20:20:24.956+01:002011-10-31T20:20:24.956+01:00Veoma mi se dopada ova ideja za preliv s ukusom ka...Veoma mi se dopada ova ideja za preliv s ukusom karamela, odnosno, da se šećer prvo karamelizuje, a tek onda meša s vodom i kuva. Odlično!maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.com