tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post8045377918259915374..comments2024-03-28T22:01:01.454+01:00Comments on ZORINI RECEPTI: Eurokrem tortaZorica Stajićhttp://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-77029671428481408832012-02-10T18:47:40.058+01:002012-02-10T18:47:40.058+01:00Moguće je, obzirom da se špinuje šećer, a i sama č...Moguće je, obzirom da se špinuje šećer, a i sama čokolada mu daje čvrstinu, kora bude vlažna i zaista ukusna. Samo se treba pridržavati recepta...Zorica Stajićhttps://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-64352653104889595232012-02-10T17:11:15.601+01:002012-02-10T17:11:15.601+01:00Da li je moguce da u tamnu koru uopste ne treba do...Da li je moguce da u tamnu koru uopste ne treba dodavati brasno?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-41491115809948464062012-01-04T22:40:20.534+01:002012-01-04T22:40:20.534+01:00Oko decilitar vode i špinuje se dok se dobije gust...Oko decilitar vode i špinuje se dok se dobije gustina kao za kuvanje slatka.Zorica Stajićhttps://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-39131558487375514162012-01-04T20:35:00.658+01:002012-01-04T20:35:00.658+01:00Ja sam odusevljena. Koliko vode si koristila za sp...Ja sam odusevljena. Koliko vode si koristila za spinovanje secera?phiphyhttps://www.blogger.com/profile/16620018857388072485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7486276637288940482.post-891874747320192942012-01-04T10:07:19.339+01:002012-01-04T10:07:19.339+01:00Ova ti je ideja za tortu super,a kako vidim i odli...Ova ti je ideja za tortu super,a kako vidim i odlična je njam.Svaka čast.Ti si genije za kolače!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03732446751956045914noreply@blogger.com