Dekorativno predjelo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim kada ga budu probali...
POTREBNO JE:
1 pakovanje tosta hleba
300 gr majoneza
100 gr kečapa (ajvar)
200 gr kisele pavlake
100 gr pečenice
150 gr kačkavalja
3 kuvana jajeta
3 kisela krastavčića
50 gr mariniranih šampinjona
PRIPREMA:
Tost hlebu odsetice krajeve pa poređajte na tacnu za služenje 6 komada. Premažite delom kisele pavlake, narendajte malo kaćkavalja pa preko njega kolutove pečenice. Preko premažite još jedan tanji sloj kis. pavlake, pa poređajte sledeći red tosta.
Njega premažite mešavinom kečapa i 100 gr majoneza, preko narendajte kisele krastavčiće i šampinjone, pa poređajte sledeći red tosta.
Njega premažite majonezom, preko narendajte kačkavalj i 2 kuvana jajeta, pa poređajte i treći red tosta. Premažite odozgo mešavinom ostatka majoneza i ukrasite kolutovima šunke i čajne kobasice ili po svojoj želji.
POTREBNO JE:
1 pakovanje tosta hleba
300 gr majoneza
100 gr kečapa (ajvar)
200 gr kisele pavlake
100 gr pečenice
150 gr kačkavalja
3 kuvana jajeta
3 kisela krastavčića
50 gr mariniranih šampinjona
PRIPREMA:
Tost hlebu odsetice krajeve pa poređajte na tacnu za služenje 6 komada. Premažite delom kisele pavlake, narendajte malo kaćkavalja pa preko njega kolutove pečenice. Preko premažite još jedan tanji sloj kis. pavlake, pa poređajte sledeći red tosta.
Njega premažite mešavinom kečapa i 100 gr majoneza, preko narendajte kisele krastavčiće i šampinjone, pa poređajte sledeći red tosta.
Njega premažite majonezom, preko narendajte kačkavalj i 2 kuvana jajeta, pa poređajte i treći red tosta. Premažite odozgo mešavinom ostatka majoneza i ukrasite kolutovima šunke i čajne kobasice ili po svojoj želji.
Нема коментара:
Постави коментар