Jednostavna, brza, mekana i ukusna...
POTREBNO JE:
2 čaše brašna
1 čaša jogurta
1 pr. za pecivo
manje od 1/2 čaše ulja
soli po ukusu
1 kašičica šećera
PRIPRENA:
U manju vanglu stavite brašno, pecivo, so i šećer, izmešajte pa dodajte jogurt i ulje. Umesite glatko testo, po potrebi dodajte još malo brašna, zatim ga rukama rastanjite u tepsiju podmazanu uljem. Malo ga izbockajte viljuškom i ostavite desetak minuta da odmori. Pecite je u zagrejanoj rerni na 220 st dok ne porumeni. Pečenu je uvijte u krpu i služite, toplu ili hladnu. Obavezno je lomite rukama.
POTREBNO JE:
2 čaše brašna
1 čaša jogurta
1 pr. za pecivo
manje od 1/2 čaše ulja
soli po ukusu
1 kašičica šećera
PRIPRENA:
U manju vanglu stavite brašno, pecivo, so i šećer, izmešajte pa dodajte jogurt i ulje. Umesite glatko testo, po potrebi dodajte još malo brašna, zatim ga rukama rastanjite u tepsiju podmazanu uljem. Malo ga izbockajte viljuškom i ostavite desetak minuta da odmori. Pecite je u zagrejanoj rerni na 220 st dok ne porumeni. Pečenu je uvijte u krpu i služite, toplu ili hladnu. Obavezno je lomite rukama.
Prava stvar za mene i moju kćerku..odmah joj šaljem recept
ОдговориИзбриши