понедељак, 21. јануар 2013.

PROČITAJTE OVO, ULAZ JE SLOBODAN, PROVERITE I SAMI SA 1 klikom!

            Dragi moji blogeri, vidim da ste bili obazrivi da ulazite na moj blog i ostavljate komentare, a razlog je, verujem bio, što je ispred njega stajalo "Upozorenje malver u blizini". Nornalno i ja bih zazirala zbog takvog upozorenja i razumem vas u potpunosti. Proveravala sam na / http://www.webstatsdomain.com/domains/zorinirecepti.blogspot.com/ i na njemu je stojalo da je moj blog 100% siguran. Ali sam ipak pre oko nedelju dana, za svaki slučaj, nosila računar na čišćenje i servis i sada je moj blog SIGURAN i bez ikakvih problema, možete slobodno ući na njega jer ne stoji nikakvo upozorenje. Čitala sam na Googl-u da postoje i lažna obaveštenja o nesigurnosti nekih sajtova, što sam ja verovala da je i kod mene slučaj. Žao mi je zbog svega i ne bih volela da meni dragi prijatelji blogeri i dalje bez ikakvog razloga ne posećuju moj blog, jer onda ne vidim ni svrhu da on postoji. Puno najiskrenijih pozdrava vam šalje od ♥ vaša Zorica.

6 коментара:

  1. I kod mene se to juče pokazalo a sad odo da vidim prošli receptić.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Jelena, baš sam bila razočarana, ali hvala Bogu sada je sve OK...

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdrav zorice !!!! nisam ni znala sta se gdje desava jer vremena sve manje za blog imam,ali evo da te samo pozdravim !!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Drago mi je da si to rešila, ja kad sam pokušala da otvorim tvoju stranicu, dobila sam obaveštenje da mi preti malver... Sad moram da malo pretražim tvoj blog jer sam zaboravila zbog čega sam tada došla... Pozdrav, Zoro!

    ОдговориИзбриши
  5. Drage moje, hvala Bogu brzo sam rešila problem i evo, sada su vrata mog bloga slobodna i sigurna, mada sam sumnjala da je zaista bilo malvera u blizini, jer mi je računar normalno funkcionisao i nisam ništa drugo primećivala. Za svaki slučaj, odneka sam kućište stručnom liscu na servis. Pozdravljam vas sve od ♥...

    ОдговориИзбриши
  6. Na mnogim blogovima se to desava.Super sto je sada sve u redu:)

    ОдговориИзбриши