POTREBNO JE:
Za tamnu masu
350 gr ml. keksa
150 gr prah šećera
50 gr čokolade
Za svetlu masu
100 gr kokosa
50 gr margarina
50 gr prah šećera
sok od limuna
PRIPREMA:
Pomešajte mleveni keks, šećer, istopljenu čokoladu i sipajte mlaku kafu. Potom dodajte rastopljeni margarin i sve dobro izmešajte rukama. Razvucite masu na pouljenu foliju u obliku dužeg pravougaonika.
Posebno dobro sjedinite margarin, prah šećer, kokos i sok od limuna, pa tom smesom premažite tamnu koru. Lagano uvijte u rolat, zajedno sa folijom. Ostaviteu frižider da se ohladi, pa secite na željene kolutove.
Za tamnu masu
350 gr ml. keksa
150 gr prah šećera
50 gr čokolade
50 gr margarina
1 dl jake kafe (ja sam nes kafu)Za svetlu masu
100 gr kokosa
50 gr margarina
50 gr prah šećera
sok od limuna
PRIPREMA:
Pomešajte mleveni keks, šećer, istopljenu čokoladu i sipajte mlaku kafu. Potom dodajte rastopljeni margarin i sve dobro izmešajte rukama. Razvucite masu na pouljenu foliju u obliku dužeg pravougaonika.
Posebno dobro sjedinite margarin, prah šećer, kokos i sok od limuna, pa tom smesom premažite tamnu koru. Lagano uvijte u rolat, zajedno sa folijom. Ostaviteu frižider da se ohladi, pa secite na željene kolutove.
Нема коментара:
Постави коментар