POTREBNO JE:
125 gr. margarina
125 gr prah šećera
125 gr keksa
150 gr ratluka (od vanile i ruže)
100 gr suvog grožđa
PRIPREMA:
Suvo grožđe potopite na nekoliko minuta u toplu vodu, ratluk iseckajte a keks izdrobite rukama.Umutite penasto margarin sa prah šećerom i vanilom, pa dodajte keks, ratluk i suvo grožđe. Sve sastojke dobro sjedinite i smesu razvucite na foliju u obliku pravougaonika na 2cm debljine. Stavite u frižider da se dobro stegne. Isecite na željene štanglice.
125 gr. margarina
125 gr prah šećera
125 gr keksa
150 gr ratluka (od vanile i ruže)
100 gr suvog grožđa
PRIPREMA:
Suvo grožđe potopite na nekoliko minuta u toplu vodu, ratluk iseckajte a keks izdrobite rukama.Umutite penasto margarin sa prah šećerom i vanilom, pa dodajte keks, ratluk i suvo grožđe. Sve sastojke dobro sjedinite i smesu razvucite na foliju u obliku pravougaonika na 2cm debljine. Stavite u frižider da se dobro stegne. Isecite na željene štanglice.
Нема коментара:
Постави коментар