POTREBNO JE:
150 gr šećera
1 dl vode
150 gr ml. lešnika
150 gr ml. keksa
50 gr kakaoa
100 gr margarina
1 kesica sitnih šarenih bombonica
100 gr čokolade za kuvanje i
malo ulja
U sud stavite šećer da se otopi (karamelizuje) pa dodajte vodu i pustite da se sve otopi (oko 3-4 min.), pa dodajte lešnik, keks i kakao. Sve dobro sjedinite, sklonite sa vatre pa dodajte umućen margarin. Na kraju umešajte pola kesice sitnih bombonica. Od dobijene mase na foliju formirajte deblju pravougaonu koru. Otopite čokoladu sa uljem na pari i prelijte preko, pa je dobro ohladite u frižideru. Secite na željen štanglice i pospite ostatkom šarenih bombonica.
150 gr šećera
1 dl vode
150 gr ml. lešnika
150 gr ml. keksa
50 gr kakaoa
100 gr margarina
1 kesica sitnih šarenih bombonica
100 gr čokolade za kuvanje i
malo ulja
U sud stavite šećer da se otopi (karamelizuje) pa dodajte vodu i pustite da se sve otopi (oko 3-4 min.), pa dodajte lešnik, keks i kakao. Sve dobro sjedinite, sklonite sa vatre pa dodajte umućen margarin. Na kraju umešajte pola kesice sitnih bombonica. Od dobijene mase na foliju formirajte deblju pravougaonu koru. Otopite čokoladu sa uljem na pari i prelijte preko, pa je dobro ohladite u frižideru. Secite na željen štanglice i pospite ostatkom šarenih bombonica.
Нема коментара:
Постави коментар