среда, 11. мај 2011.

NAGRADA

           Čim sam danas ušla na moj blog, čekalo me je divno iznenađenje. Meni veoma draga Jaca sa bloga http://jacinakuhinja.blogspot.com/. poslala mi je prelepu nagradu na kojoj joj se od ♥ zahvaljujem. Njen blog uvek rado posećujem jer u njemu mogu naći  zaista predivne recepte, koje sa puno ljubavi deli sa nama. Hvala Jaco! A sada, evo desetak informacija o meni. Nešto već znate a nešto možda i ne!
            1. Ja sam u penziju otišla sa 53 godine života i 35 godina radnog staža. Pitate se kako!? Radila sam u KPZ Požarevac, zapravo u "Preporodu" i imala sam benificirani staž, pa otud tako rano penzionerka.
            2. Ćerka mi se udala i imam dva preslatka i predivna unuka, od nje i zeta. Završila je Višu medicinsku školu (sanitarni odsek) i radi u "Bambiju".
            3. Sin je mlađi, nije se još oženio, završio je Srednju tehničku, ali bez stalnog posla je, pa je to verovatno i jedan od razloga što još nije uplovio u bračne vode.
            4. Iako sam u penziji, ja svakog dana idem na posao, putujem iz Zabele u Požarevac, gde mi živi ćerka, i tamo čuvam mlađeg unuka koji ima dve i po godine. Znači odem u 7 vratim se u 16 časova.
            5. Trudim se da koliko toliko nađem slobodnog vremena za svoj blog, a narvno i da pratim sve vaše, meni izuzetno drage blogove.
            6. Nađe se vremena, a mora se naći, i za druženje sa prijateljima, jer se bez njih jednostavno ne može.
            7. Suprug je takođe u penziji i bavi se svojom bašticom u kojoj posadi po nešto od povrća i trudi se da što manje koristi pesticide za našu upotrebu.
            8. Evo, moram priznati, upravo me bole leđa od sedenja za kompom, jer su mi ona slaba tačka, još za vreme radnog odnosa, obzirom da sam čitav radni vek provela sedeći za kancelarijskim stolom.
            9. Stigoh i do mog broja 9, pa šta još reći o sebi, možda i ne trebate baš sve znati... naravno šalim se... ali zaista mi ne pada ništa posebno na pamet.
           10. Dosta za sada, sve vas puno volim, i poštujem svaki vaš novi post, svaki novi recept i trudiću se da kad god mogu svratim na vaše blogove.
            A sada da navedem blogove kojima prosleđujem  ovu divnu nagradu, težak zadatak ali se moram odlučiti:
            1. http://kcbyjafi.blogspot.com/
            2. http://raznajela.blogspot.com/
            3. http://dzolistic.blogspot.com/
            4. http://mojislatkisi.blogspot.com/
            5. http://foodforthought-jelena.blogspot.com/
            6. http://surac-suromania.blogspot.com/
            7. http://posnajela.blogspot.com/
            8. http://1331999.blogspot.com/
            9. http://sandrinmlin.blogspot.com/
          10. http://gogajosipa.blogspot.com/

7 коментара:

 1. ZOROOOO MOJA DRAGA HVALA NA DIVNOJ NAGRADICI!! ŠALJEM VAM VELIKI POZDRAV!! :-***

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман12 мај, 2011

  E i ja sam se obradovala.Lepo kad te se neko seti ovako.I uvek je lepo citati nesto o onima cije blogove pratis;)Hvala:)))

  ОдговориИзбриши
 3. Hvala ti Zoro na nagradi! Bas si interesantan posao imala! Lep post! <3

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala na nagradi!Presretna sam što si me uvrstila u primaoce nagrada!Pozdrav!

  ОдговориИзбриши
 5. Draga Zoro! Jos jednom hvala na nagradici. Ovo ludilo sa Blogerom... pobrisalo mi sve komentare sto sam stavljala na druge blogove, pa i tvoj, nemam ni u nagradicima slikicu koju sam kopirala, nestao mi i post sa komentarima, pa se nakon dana vratio, a komentara i dalje nema... Ali, svetla tacka je tvoja nagrada. Hvala <3

  ОдговориИзбриши