Potrebno je:
čaša kisele pavlake
malo ulja
Priprema:
oko 15 pečenih paprika (crvenih, žutih)
oko 200 g tvrđeg siračaša kisele pavlake
2 jaja
so, peršun, biber imalo ulja
Priprema:
Na dno vatrostalne posude, stavi malo ulja i poređaj jedan sloj pečenih paprika presečenih na pola, malo ih posoliti i pobiberiti, pa ih premažite tanjim slojem kisele pavlake. Preko nje narendajte sir, pa stavite drugi deo paprika, pa rendani sir. Zatim izmešajte jaja sa ostatkom kisele pavlake i prelijte preko sira. Pospite odozgo peršun, poprskajte uljem i stavite u rernu da se dobro zapeče.
Moze.moze.Ovo iz rerne ..za mene:) odlicna kombinacija;)
ОдговориИзбришиMmmmmmmmmm super izgleda, to mi je taman za dijetu, bas cu si sutra napraviti (doduse bez sira i sa jogurtom umjesto pavlake)! Hvala na ideji!!!
ОдговориИзбришиMmmmm ja obozavam pecene paprike ,ovo cu morati probati :)
ОдговориИзбришиOvo moram isprobati, obožavam paprike...
ОдговориИзбришиbaš obožavam pečene paprike, a još ovako s vrhnjem, odlično
ОдговориИзбришиJako finoooo;) Mogu misliti kako je ukusno, ipak ukus pečenih paprika je specifičan, a uz ove dodatke to je gozba:)
ОдговориИзбришиObožavam pečene paprike, i ova varijanta sa sirom i pavlakom izgleda i zvuči odlično!!! Ovo se mora isprobati :)
ОдговориИзбришиIsprobano već i dobro je :-)
ОдговориИзбришиprobam upravo
ОдговориИзбришиDa li se koristi trapist ili obican sir?
ОдговориИзбришиHvala,pozdrav!
Ja sam koristila masniji tvrdi sir a može i kačkavalj, trapist i sl. Pozdrav i vama!
ИзбришиФантастично! Додала сам мало и неутралне павлаке.
ОдговориИзбришиHvala Ivanka na isprobavanju mog recepta a verujem da je ukusno i sa dodatkom neutralne pavlake. Pozdrav!
ОдговориИзбриши