Ovo možete poslužiti kao predjelo, za doručak ili večeru, sve je stvar izbora i želje.
Potrebni sastojci:
200 g makarona
200 g šampinjona
čaša kisele pavlake
2-3 čena belog luka
1-2 kašike senfa
100 g kačkavalja
malo ulja, soli, bibera i al.paprike
Priprema.
Obariti makarone, ocediti i staviti u činiju. Šampinjone iseckati i propržiti na ulju, dok ne ispari sva tečnost. Dodati sitno seckan beli luk, pavlaku, senf, so, biber i po želji aleve paprike. Sve to staviti u činiju sa makaronama i dobro izmešati. Odozgo ukrasiti rendanim kačkavaljem i maslinkama. Služiti hladno.
Potrebni sastojci:
200 g makarona
200 g šampinjona
čaša kisele pavlake
2-3 čena belog luka
1-2 kašike senfa
100 g kačkavalja
malo ulja, soli, bibera i al.paprike
Priprema.
Obariti makarone, ocediti i staviti u činiju. Šampinjone iseckati i propržiti na ulju, dok ne ispari sva tečnost. Dodati sitno seckan beli luk, pavlaku, senf, so, biber i po želji aleve paprike. Sve to staviti u činiju sa makaronama i dobro izmešati. Odozgo ukrasiti rendanim kačkavaljem i maslinkama. Služiti hladno.
Odlično !
ОдговориИзбришиZoro, super ti je ovo! Ja bi to jos malcice zapekla u pecnici ;)
ОдговориИзбриши