понедељак, 17. март 2025.

Pašteta sa čvarcima

 Ostalo mi je čvaraka, i ja sam one sitnije želela da upotrebim za paštetu. Verujte, ukus te paštete je fenomenalan, a taj poseban ukus joj upravo daju čvarci. Izvrsna je za mazanje na hlebu za doručak ili večeru...
POTREBNO  JE:
250 gr čvaraka 
1 glavica crnog luka 
1 češanj belog luka 
2 pune kašike kisele pavlake
1 kašika senfa
po ukusu soli 
i mleveno bibera
1 kuvano jaje 
PRIPREMA: 
    U blender stavite čvarke, očišćen i isečen crni luk, očišćen čen belog luka. skuvano jaje isečeno na pola, dodajte i ostale sastojke i sve dobro izblendirajte.
Paštetu izručite u odgovarajuću posudu, poklopite je i stavite u frižider da stoji najmanje sat vremena pre služenja.


Нема коментара:

Постави коментар